Turbeskrivelse Kroatien september 2015

Skrevet af Henrik Lakner.

Turberetningn fra efterårsturen til  Kroatien, Krk

Lørdag d. 19. sept. – lørdag d. 26. sept. 20152015 09 21 12.21.37

Hvis du har lyst til at læse den spændende og malende turberetning  fra efterårets første tur til Kroatien er muligheden her nu. Klik på linket til beretningen herunder.

Peter Holst , der deltog i turen, har med sit forfattertalent gjort beretningen læseværdig for både deltagere og ikke deltagere.

Oplæg til en ny efterårstur til Kroatien i 2016? Ja sådan kan du også læse beretningen.

Det er planen, at erfaringerne fra de to ture i 2015 skal danne baggrund for en ny efterårstur til Kroatien i september 2016. I juleferien eller lige efter nytår kommer der et oplæg, så hold øje med hjemmesiden og facebookgruppen, hvis du er interesseret i at deltage eller høre mere om planerne.

Henrik Lakner

2015 09 21 18.28.55

Beretningens forfatter nyder aftensolen stående på terassen foran vores ene mobilhome på Camp Njivice

Her ses hele uge 39 holdet