Sommerhavkajaktur

Skrevet af Henrik Lakner.

"Sommerhavkajaktur 2018"
Rammerne for årets sommerhavkajaktur er nu traditionen tro planlagt af sidste års deltagere.
Turen går til den Svenske Østersø skærgård syd for Stockholm og nord for St. Anna skærgården, med udgangspunkt i byerne Nyköping og Trosa.DSCF2637
Turen afvikles i skolernes første sommerferie uge, med afgang fra Frederiksværk tidligt om morgenen søndag den 1. juli og hjemkomst i Frederiksværk søndag den 8. juli om eftermiddagen.
Prisen vil ligge på omkring 2400 kr. alt inkl.
Der kommer et mere detaljeret opslag i løbet af foråret, men du er velkommen til allerede nu at tilmelde dig til Henrik Lakner på: henrik.lakner@skolekom.dk. eller 28719113
Max deltagerantal 14.
Mange rohilsner