Læsø

Vil du med til Læsø i August?Ls%20i%20August1

Vi planlægger en forlænget weekendtur til Læsø sidst i august, når vandet stadig er varmt, lyngen blomstrer, og sensommeren er smukkest.

Det bliver en kombineret rotur for både kajakker og inriggere. Vi skal have vores egne kajakker med og har lavet en aftale med Læsø Roklub om at låne inrigger (2-er eller4-er med styrmand) og/eller singlesculler.

Vi skal selvfølgelig ro og udforske de mange smukke steder omkring Læsø, inkl. Rønnerne. De nøjagtige roture bliver først endelig fastlagt når vi er på Læsø og kender vejr og vindretning. Vi har heldigvis gode lokale kajak og inrigger kontakter til at hjælpe os.

Derudover skal vi naturligvis udforske landdelen af den smukke ø: Kirkespaen, Saltsyderiet, Tangtagene, Museum, Heden, mm.

Vi foreslår at leje et sommerhus, hvor der også bliver mulighed for at telte. Vi laver selv mad, men skal nok også prøve Læsøs gode restauranter.

Det er svært at lave et endelig prisestimat før vi ved hvor mange der vil med men det bliver nok i omegnen af1.800kr. pr. person inkl. samkørsel, færge, mad, og leje af sommerhus.

Vi tager af sted fra Frederiksværk onsdag eftermiddag den 23. august og kommer hjem igen søndag aften den 27. august.

Så med dette opslag vil vi godt have en første tilbagemelding om interesse, inkl. Interesse for kajak og/eller inrigger/singlesculler. Svar gerne tilbage med foreløbig tilkendegivelse af interesse inden 1.april.

KH Janne og Lene

janne.louring@gmail.com