Sensommertur 2014

Sensommerhavkajaktur 2014

Fra Bisserup, rundt om Glænø til Næstved

19.-21. september

To gange tidligere har vi været i Smålandsfarvandet omkring Skælskør og Næstved.

Så hvorfor ikke fuldendeHL3 oplevelsen med en tur fra Skælskør til Næstved? Desværre, det er for lang en strækning til en     sensommertur. Men vi kan bide lidt af strækningen og tage den smukkeste del:

Fra Bisserup, rundt om Glænø, til Næstved

Fredag eftermiddag den 19. september kører vi til Bisserup havn, hvor vi efter aftale med havnefogeden  overnatter. Ingen bålplads, men en grill er til vores rådighed sammen med andre havnefaciliteter. Efter en forhåbentlig hyggelig aften med god mad og vin efterfulgt af en god nats søvn ror vi  lørdag morgen ind i Holsteinsborg Nor og rundt om Glænø. Videre ud i Karrebæksminde Bugt i Smålandsfarvandet og langs kysten mod øst til en lejrplads tæt ved Bjørnebækken i Kristiansholm Plantage. Søndag videre til Næstved, hvor vi selvfølgelig har en bil med trailer stående.

HL2Turen er for alle frigivne roere. Er du ikke frigivet, men har stor ro erfaring, så kontakt mig lige. Vi ror ca. 20 km hver dag.

Vi regner med at slutte turen  søndag mellem kl. 16 og 17 i Næstved.

Herefter pakker vi, og kører hjem til Frederiksværk.

Jeg sørger for mad til alle måltider og lidt rødvin til fredag og lørdag aften.

Pris ca. 500 kr. inkl. kost, havneovernatning og transport, som betales på turen. Den endelige pris beregnes på turen og afhænger af antal deltagere.

HL1Tilmelding senest torsdag d. 11. september til undertegnede på tlf. 28 71 91 13, eller på opslag i klubhuset.

Max deltagerantal: 16.

Torsdag den 11. september kl. 20.00 holder vi et kort turmøde i klubben for at aftale detaljer og se hinanden i øjnene, og om der mangler et eller andet, f.eks. hvem der kører med hvem og hvem som kan pakke traileren efter klubaften torsdag den 18 september.

Fredag den 19. september kl. 16.00 er der afgang fra klubben. Mødetid kl. 15.30

Ved afbud efter den 14. september opkræves et gebyr på 200 kr. til grundudgifter.

NB! Det er vigtigt med så mange oplysninger på tilmeldingslisten i klubben som muligt, således at jeg kan efterlyse ting der mangler.
Tag også en vejledende pakkeliste i klubben eller på hjemmesiden (vedhæftet herunder).

Henrik Lakner/ henrik.lakner@skolekom.dk

Vedhæftninger
Download denne fil (Pakkeliste forår, efterår.doc)Pakkeliste forår, efterår.doc[Pakkeliste]0 kB