Udskriv

Invitation til Sea Challenge Fyn

Skrevet af Jacob Køcher Skov.

Der er nu åben for tilmeldinger!

2010 udgaven af Sea Challenge Fyn byder på nye udfordringer. I år vil det være muligt at tilmelde sig én af tre ture; Maraton, Standard og Weekendturen.

Maraton er den klassiske Sea Challenge Fyn-rute hele turen rundt om Fyn inkl. den lange 5. etape, den såkaldte "Kongeetape" på ca. 80 km. Der vil som hidtil blive afholdt DM i havkajak maraton på denne distance.

På Standard-turen kommer du også hele turen rundt om Fyn. Du undgår dog kongeetapen, som erstattes af en "almindelig" etape på løbets 5.dag. Denne etape har mål i det lille hyggelige fiskerleje Bregnør, hvorfra roerne fragtes til den fælles målseance i Kerteminde.

Endelig er der den helt nye Weekend-udgave, som er en tre-dages tur fra Bogense til Svendborg. Man tilslutter sig de andre deltagere i Bogense og deltager sammen med disse i 5., 6., og 7. etape. Weekend-turen er ca. 100 km i alt, idet 5. etape på denne tur er identisk med 5. etape på Standard-ruten.

Vi håber, at I vil tage godt imod disse nye muligheder, og at vi opfylder vores erklærede formål om, at der skal være lidt for enhver smag og formåen.

 

alt

alt

Nyhedsbrev

Meld dig på nyhedsbrevet og modtag informationer direkte via mail.
.

Nyt medlem?

P9300046 spejlFrederiksværk Ro- og Kajakklub er en klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.

Læs mere her