Invitation til Sea Challenge Fyn

Der er nu åben for tilmeldinger!

2010 udgaven af Sea Challenge Fyn byder på nye udfordringer. I år vil det være muligt at tilmelde sig én af tre ture; Maraton, Standard og Weekendturen.

Maraton er den klassiske Sea Challenge Fyn-rute hele turen rundt om Fyn inkl. den lange 5. etape, den såkaldte "Kongeetape" på ca. 80 km. Der vil som hidtil blive afholdt DM i havkajak maraton på denne distance.

På Standard-turen kommer du også hele turen rundt om Fyn. Du undgår dog kongeetapen, som erstattes af en "almindelig" etape på løbets 5.dag. Denne etape har mål i det lille hyggelige fiskerleje Bregnør, hvorfra roerne fragtes til den fælles målseance i Kerteminde.

Endelig er der den helt nye Weekend-udgave, som er en tre-dages tur fra Bogense til Svendborg. Man tilslutter sig de andre deltagere i Bogense og deltager sammen med disse i 5., 6., og 7. etape. Weekend-turen er ca. 100 km i alt, idet 5. etape på denne tur er identisk med 5. etape på Standard-ruten.

Vi håber, at I vil tage godt imod disse nye muligheder, og at vi opfylder vores erklærede formål om, at der skal være lidt for enhver smag og formåen.