Sensommerhavkajaktur 2011

Holbæk Fjord— Kongsøre - Orø

23. september — 25. september

Sensommertur-2011-98-1Sidst år handlede sensommerturen om øerne Agersø og Omø ved Skelskør. Nu rykker vi nordpå, og tættere på hjemlige farvande, men derfor ikke mindre spændende. Udgangspunktet er Holbæk med sin egen fjord. Vi skal udforske Holbæk Fjord, rundt om Orø og overnatte på Kongsøre. Rækkefølge og rute planlægges på turen af deltagerne med respekt for turens tema samt vind og vejr.

Vi mødes fredag kl. 16 (eller lidt før) i klubben og pakker kajakker.

Herefter kører vi til Holbæk Roklub, hvor vi har fået lov til at slå vores telte op og låne deres klubhus. Der er også mulighed for at sove på gul-vet i klubhuset. Når teltene er slået op, laver vi varm suppe til aftensmad, eller hvis en eller flere af deltager-ne melder sig til at lave en stor portion kødsovs til Spaghetti Bolognese eller Chili Con Carne hjemmefra, er det også en mulighed.

Tidlig næste morgen starter eventyret i Holbæk Fjord.

Turen er for alle frigivne roere. Er du ikke frigivet, men har ro erfaring, så kontakt mig lige. Vi ror ca. 20– 25 km hver dag. Vi regner med at være tilbage ved Holbæk Roklub søndag mellem kl. 16 og 17. Herefter pakker vi og kører hjem til Frederiksværk.

Sensommertur-2011-98-2Jeg sørger for mad til alle måltider og lidt rødvin til fredag og lørdag aften.

Pris ca. 250-350 kr. inkl. kost og transport.

Tilmelding senest d. 12. september til undertegnede på tlf. 24827949, eller på opslag i klubhuset.

Max deltagerantal: 18.

Torsdag den 22. september kl. 20.30 mødes vi lige i klubben for at aftale de sidste detaljer og se hinanden i øjnene, og om der mangler et eller andet, f.eks. hvem der kører med hvem og i hvilke biler, og om der er nogle som kan påbegynde pakningen af trailer før kl. 16. fredag m.m.

NB! Det er vigtigt med så mange oplysninger på tilmeldingslisten i klubben som muligt, således at jeg kan efterlyse ting der mangler. Tag også en vejledende pakkeliste i klubben eller på hjemmesiden.

Henrik Lakner

Vedhæftninger
Download denne fil (225_Pakkeliste_week-endtur.pdf)225_Pakkeliste_week-endtur.pdf[ ]0 kB