Udskriv

Opskrift på Chilipasta a la Rikke

Skrevet af Jacob Køcher Skov.

chiliCa. 20 røde chilier

4-6 røde peber (snak peber)
3-5 rødløg
5-8 fed hvidløg
250 ml kinesisk soja
250 g rørsukker
2cm ingefær

Skær det hele ud i små stykker og kom det i en gryde, med stor stegeflade.
Dæk det til med soja og lad det koge i ca. 1 time, uden låg.
Tilsæt rørsukker og lad det koge videre i en time, uden låg.
Smag 'sojaen' til med rørsukker.
Blend det hele godt sammen og stil på køl

Prøv jer frem til den foretrukne konsistens.

Du har nu fremstillet en chilipasta der kan bruges til stort set alt, kun fantasien sætter grænser.

God fornøjelse og velbekomme....

Kirsten B.

Nyhedsbrev

Meld dig på nyhedsbrevet og modtag informationer direkte via mail.
.

Nyt medlem?

begynder1Frederiksværk Ro- og Kajakklub er en broget klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.

Læs mere her