Ny hjemmeside

Så kom vores nye hjemmeside på banen.

Jeg håber den vil være let overskuelig for alle.

En kort introduktion

• Menuen til venstre ligner den på den gamle hjemmeside
  • "Seneste nyt" viser de nyeste 10 artikler/sider
  • Aktivitetskalenderen har fået et anderledes og mere informativt udseende (Helle skal lige lære at bruge den!)
  • Billeder og ture har et større billedearkiv I kan kigge igennem
  • Weblinks er blevet fyldt godt op med "guf" indenfor teknik og turplanlægning
  • I topmenuen findes en oversigt så det er let at finde alle sider, hvis man skulle fare vild
  • Vi har fået et nyt forum som kun er for roklubben. Det er let at oprette sig som medlem og bruge det til eks. at foreslå klubture (Få hjælp til oprettelse her: http://www.frv-roklub.dk/forum/index.php?action=help)