Nyt tiltag: Kommentarer på hjemmesiden

comments 0jpgSom et nyt tiltag er der nu mulighed for at skrive kommentarer til de nyheder der biver lagt på hjemmesiden.

Det fungerer på den måde at der under nyheden/teksten og billedet er et kommentarfelt. Når du klikker i kommentarfeltet får du mulighed for at skrive en kommentar, indsætte smileys samt (hvis du klikker på Anonymous) indtaste dit navn og evt. din e-mail.

Indtaster du din e-mail vil du modtage informationer på mail hvis andre kommenterer samme nyhed eller din kommentar.

comments 1jpg