Roklubbens Facebook gruppe

FaceBookFrederiksværk Ro- og Kajakklub har i laaang tid haft en gruppe på Facebook. På denne er der ofte blevet arrangeret ture uden for klubaftenerne, hvor det lige har passet ind med folks arbejde/børnepasning/pludselig trang til at komme på vandet.

Men... en gruppe på Facebook er kun synlig for dem der har en Facebookprofil. Og flere af klubbens medlemmer har ikke, og ønsker ikke at have en sådan. Nu er det så heldigvis lykkedes mig at åbne op for at gruppen bliver synlig på klubbens hjemmeside, uden man har en profil på Facebook. Den kan ses under menupunktet Facebook på www.frv-roklub.dk/facebook.