Ny hjemmeside

hjemmesideflytI forbindelse med en opgradering af systemet bag hjemmesiden har jeg ændret lidt på designet samt åbnet op for en hel masse nye muligheder og kommende tiltag. Disse vil dukke op i løbet af vinteren og foråret. Men et klart tiltag allerede nu er at der vil udkomme et månedligt nyhedsbrev som vil indeholde en forsmag på de sidst udgivne nyheder på hjemmesiden. For at læse hele nyheden skal man så lige klikke sig ind på hjemmesiden. Ganske som I kender det fra andre nyhedsbreve.

Den gamle hjemmeside kan stadig tilgåes på www.frv-roklub.dk/org, men bliver ikke opdateret.

Har du forslag eller ønsker til hjemmesiden, så kom endelig med dem.

Jacob Skov