Besked
  • Failed loading XML... Unexpected end tag : p

Så ror vi sculler

sculler2310 friske "baglænsroere" samt et par friske kajak-roere havde meldt sig til 3 gange introkursus i at få en fornemmelse for at lære at ro sculler. Vi havde hver aften det perfekte sculler vejr.

Vi har været så heldige at have eksperten Lotte fra Holte roklub, som også er i  DFfr´s hovedbestyrelse til at komme at vise os, hvad det vil sige at ro sculler.

Alle har været meget begejstrede, og vil fortsætte med at ro sculler indtil sæsonen er overstået.

Det har virkelig været en juhu-oplevelse for alle, og Lotte har været fantastisk til at lære os …. på kun 3 øveaftener at introducere os for ro sculler, at kunne ro en sculler uden at have prøvet det tidligere.

Så måske har du til næste år lyst til at lære at ro sculler?

Til næste år 2014 har Lotte lovet at opstarte et "rigtigt" seriøst scullerkurser 8-10 gange her i vores klub, hvilket bliver rigtig spændende. Dette kursus vil sikkert blive i starten af maj år 2014. Herom senere. Håber mange i klubben har lyst til nye udfordringer fremover og melder sig.

Her på denne vedlagte video ser du, hvordan man starter med at ro i både single- og dobbelt sculler.

Vi har haft det såååå sjovt på kurset. Se lige hvor "let" det er at ro sculler!!!!

Rohilsen fra roafdelingen

Maj-Britt