Frederiksværk Ro- og Kajakklub - Nyhedsbrev

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du har svært ved at læse det kan du se det online her. 

top1

 Lørdag, 22. november 2014

Hej Gæst

Her er den månedlige opdatering med de sidste nyheder fra hjemmesiden.

 

DKF - Til EPP3 havkajakroere

Kajacob 264Vi skal bruge et hold kaniner til en instruktør 3 hav prøve i Kalundborg søndag d. 30/11 i tidsrummet mellem 9 og 16. De, der melder sig, vil få nærmere instrukser fra underviserne.
De tre kaniner, der lige har været gennem samme øvelse siger, at det er rigtig, rigtig god træning - man bliver 'mandsopdækket' hele dagen. Så har du mod på at få pudset dine EPP3 færdigheder af, er muligheden... Læs mere

Ny tiltag: Kommentarer på hjemmesiden

comments 0jpgSom et nyt tiltag er der nu mulighed for at skrive kommentarer til de nyheder der biver lagt på hjemmesiden.
Det fungerer på den måde at der under nyheden/teksten og billedet er et kommentarfelt. Når du klikker i kommentarfeltet får du mulighed for at skrive en kommentar, indsætte smileys samt (hvis du klikker på Anonymous) indtaste dit navn og evt. din e-mail.
Indtaster du din e-mail vil... Læs mere

Adgang til klubben / Kortlæser

2014-10-25 15.29.26Som mange efterhånden har bemærket er kortlæseren i klubben desværre defekt. 
Da det er 15 år gammelt udstyr er det nu blevet besluttet at få installeret et helt nyt system. Det kommer op at køre så hurtigt det kan lade sig gøre.
I mellemtiden er det muligt at komme ind hvis man har en nøgle. Har man ikke en nøgle, så prøv at ringe til en fra bestyrelsen. Vi er som regel rimelig... Læs mere

Yoga og åndedrætsteknik

yoga-263673 1280På torsdag d. 27/11 kl. 20 er der mulighed for lidt yoga etc.
Aftenen vil starte med lette yoga øvelser, derpå nogle vejrtrækningsøvelser og man slutter af med lidt meditation.Det varer omkring en times tid.
Henning Hansen står for instruktionen.
 
Obs. husk en yogamåtte eller et liggeunderlag.

Julefrokost 2014

Husk husk....
Der er julefrokost d. 6/12. Vi begynder løjerne ved 18:00-tiden. Men er usikre på hvornår vi går hjem... Mere information følger, for festudvalget har kridtet danseskoene og er liiiige på trapperne med kunstig sne og nissehuer.....
julefrokost

Skaden på båden Føniks

Bestyrelsen har valgt at skrive om sagen her på hjemmesiden, da der tilsyneladende har været snak rundt omkring angående denne sag.
Båden Føniks pådrog sig en skade, da onsdagsroerne var afsted på langtur til Roskilde roklubs sommerhus i Skuldelev. Det var i forbindelse med landgang, skaden skete.
Jens Bie som var den ansvarlig styrmand på båden, har forklaret hændelsen for bestyrelsen.
Bestyrelsen... Læs mere

Kortlæseren

Kortlæseren ved dørene til klubben er i udu. Det betyder, at du kun kan komme ind, hvis du har en nøgle. Der bliver set på om det kan laves idag d. 23.10.14.

 

 phoca thumb l P9292044

Billedegalleri (se de nyeste billeder her)

 

 

 

 FacebookDel på Facebook

                                       www.frv-roklub.dk | Kontakt | Facebook | Denne email adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

 

 

Statpicture