Frederiksværk Ro- og Kajakklub - Månedligt Nyhedsbrev

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du har svært ved at læse det kan du se det online her. 

top1

 Torsdag, 01. september 2016

 

Hej Gæst

Her er den månedlige opdatering med de sidste nyheder fra hjemmesiden.

 

Roaften i september

frv 1830Det er i dag d. 1. september og roaften begynder nu kl. 18:00, og frem til solnedgang (for ikke-frigivne) og frem til en halv time efter solnedgang for frigivne roere.

Vi har i en periode kørt med at man, i den normale sommersæson, måtte skrive sig ud mellem 18:15 og 18:30. Dette er desværre skredet så meget at roere er ankommet og har stået klar kl. 18:30.... kun for at opdage at alle var gået på vandet. Og vores sociale liv i klubben skal jo gerne vedblive med at være der for alle.

Der har været tvivl om reglerne for hvornår man må udskrive sig i klubbens kajakker på en klubaften, så her kommer et oprids af reglerne:

Du må skrive dig ud i en klubkajak kl. 18:30. I september måned må du skrive dig ud kl. 18:00, og i oktober kl. 17:30. 

Vi henstiller til at alle roere med privatkajakker holder sig til dette.


Juniorroning i september

02 op at staaEfter aftale mellem Juniorroerne og kajakchefen er det blevet besluttet at juniorholdet får lov til at have kajakkerne på vandet indtil 18:30. Dette på trods af at de voksnes ro-aften begynder kl. 18.00. Dvs. man kan skrive sig ud i klubkajak kkl. 18.00.

Alternativet er at vores juniorhold kun får en time på vandet, og det vil gøre at vi mister juniorer.
Og det er bl.a. dem vi bygger vores klub på. Og samtidig giver det måske mulighed for at prøve en anden kajak for netop dig.

 

 


Tirsdagsroning med begyndere

phoca thumb l P6120041De to glade begynderkajakhold er har gennemgået de traditionelle kursus, de har efterhånden fået en del kilometer i armene og er ved at være klar il at blive frigivne.

Desværre er det gået støt ned af bakke med tilslutning af erfarne roere og instruktører på disse tisrdage. Og nu hvor vejret bliver lidt mere barskt og blæsende og de kære kaniner skal frigives er der virkelig behov for instruktører og instruktøraspiranter som kan give et nap med på disse tirsdage.

Så.... ses vi på tirsdag? :-)

 

 


Kanindåb

Lørdag den 10 september kl 15.00 holder vi traditionen tro kanindåb. Så kære kaniner ( og andre interesserede ): Mød op til en festlig og sjov eftermiddag og aften. I kaniner gør klogt i at tage våddragt eller andet tøj på der kan tåle lidt af hvert ( og så siger vi ikke mere )Hvis du / I vil være med til fællessspisning lørdag aften, så påregn ca. 80 kr til mad. Øl, vin og vand kan købes.Tilmelding her, på facebook eller på opslag i klubhuset senest 8 september

Lofoten

Kære alle i Frederiksværk Ro-og Kajakklub.Her en lille hilsen fra Halsnæs, som er på vej ind  i Å  havn - det sydligste punkt, som vi skal til på vores tur rundt på Lofoten.Det har indtil nu været fint roveje - men de næste par dage ligner noget med udfordringer!Vi skal nok passe godt på Halsnæs.RohiMaj-Britt og Hanshttp://www.frv-roklub.dk/images/mailposting//IMG_3353.JPG

Sommerfest-måneskinstur

Vi fejrer at det stadig er sommer og nyder fuldmånen fredag den 19 august Kl 19.00 Vi mødes og spiser pizzaerKl 20.30 Vi gør robåde og kajakker klar og roer ud for at nyde solnedgang og måneskinKl 22.00 Vi er tilbage og spiser overskydende pizza og drikker boblerIkke roende er velkommen til at deltage i spisning og post-roningPris for pizza, salat og bobler ca 80 kr som betales på dagenTilmeldingsfrist senest 19 august kl 12.00 på Facebook, opslag i klubben eller til aktivitetsleder@frv-roklub-dk

Rul lørdag d. 20/8 (Opdateret liste)

Rullearrangement, der kommer ind som erstatning for Helen og Marks kursus, er flyttet til d. 20/8 (samme dato som det oprindelige arrangement).

Der vil blive fokuseret på den enkelte roers egne ønsker om rul, samt individuel træning.

kajakrulTilmeld dig på kajakchef@frv-roklub.dk 

Foreløbige hold: (en plads ledig på formiddag og 1 på eftermiddag)

Rul lørdag d. 20/8

Rul 9-12 Rul 13-16
Katrine Dyreborg Pernille Bachmann
Lene Poulsen  Solveig Brixen
Lene Hedegaard Ditte Munk
Bjarne Gråborg Martin Tronier
Dorte Simonsen Torben Nymann
Bjarne Warming Mogens Bach
Kim Sode Larsen  
Egon Madsen  

Opdatering på Furesøtur

Furesø / Frederiksdal Fribad 23. juli 2016Vi har lavet en opdatering af turen til Frederiksdal Fribad på lørdag. Vores egen Søren Smith er lokal i området og vil lede os igennem nyt rovand så vi oplever lidt mere. Så nu lœgger vi kajakkerne i ved Fuglevad og ror så igennem Lyngby sø, Bagsvœrd sø, og Mølleåen og kommer den vej frem til restauranten ved Frederiksdal Fribad.14:15 Lœsning af kajakker i Klubben i Frederiksvœrk15:30 Klargøring af kajakker ved Fuglevad (Fuglevad Station, Skovbrynet 80, Kgs. Lyngby)16:00 Vi ror til Frederiksdal Fribad via Mølleåen, Kgs. Lyngby, Lyngby Sø, Furesø)17:30 Middag på Frederiksdal Fribad...

Læs mere

 phoca thumb l P9292044

Billedegalleri (se de nyeste billeder her)

 FacebookDel på Facebook

                                       www.frv-roklub.dk | Kontakt | Facebook | info@frv-roklub.dk

 

Statpicture