Frederiksværk Ro- og Kajakklub - Månedligt Nyhedsbrev

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du har svært ved at læse det kan du se det online her. 

top1

 Fredag, 01. januar 2016

 

Hej Gæst

Her er den månedlige opdatering med de sidste nyheder fra hjemmesiden.

 

Turbeskrivelse Kroatien september 2015

Turberetningn fra efterårsturen til  Kroatien, Krk

Lørdag d. 19. sept. – lørdag d. 26. sept. 20152015 09 21 12.21.37

 Hvis du har lyst til at læse den spændende og malende turberetning  fra efterårets første tur til Kroatien er muligheden her nu. Klik på linket til beretningen herunder.

Peter Holst , der deltog i turen, har med sit forfattertalent gjort beretningen læseværdig for både deltagere og ikke deltagere.

Oplæg til en ny efterårstur til Kroatien i 2016? Ja sådan kan du også læse beretningen.

Det er planen, at erfaringerne fra de to ture i 2015 skal danne baggrund for en ny efterårstur til Kroatien i september 2016. I juleferien eller lige efter nytår kommer der et oplæg, så hold øje med hjemmesiden og facebookgruppen, hvis du er interesseret i at deltage eller høre mere om planerne.

Henrik Lakner

      2015 09 21 18.28.55

 Beretningens forfatter nyder aftensolen stående på terassen foran vores ene mobilhome på Camp Njivice

 

 

 

 

Her ses hele uge 39 holdet

DSCF3050Vedhæftede filer :
Kajaktur Kroatien sep. 2015, beretning.pdf

Tangproblemer/opgravning ved klubben

Opgravning ved vores pontonbroer og sejlrende ud mod den røde bøje er nu klar til igangsætning.

Vi har fået oplysning fra entreprenøren ( FMT A/S ) at gravemaskinen bliver transporteret frem til havnen i dag ( 15/12-2015 ), så vi nu kan begynde at se frem til at 2 års bryderier nu snart kan se sin afslutning.

FMT A/S kommer med en maskine svarende til den der er vist på billedet. arbejderne betales ud af det beløb, som Halsnæs Kommune har stillet til rådighed for disse uddybningsarbejder, som forhåbentlig vil blive til stor glæde for Frederiksværk Ro- og Kajakklub i mange år fremover. Det rådne tang der ligger i uddybningen ved vores pontonbroer vil blive kørt over på pladsen, hvor Frederiksværk Havn for et par år siden også deponerede tang fra kanalen ved klubhuset. Det opgravede materiale fra sejlrenden ud mod den røde bøje, vil blive palceret på hver side af den nyopgravede rende. Arbejderne sættes igang når vandstanden er passende - dvs. når der kommer østenvind med lavvande.

gravemaskine


Nissehueroning i Københavns Havn

Lørdag d. 13. december var der Nissehueroning i Københavns Havn.

Kajakroere har deltaget i week-endens Santa Lucia kajakronig i Københavns Havn - men også nogle robådsroere har været i Københavns Havn.

Ved en sen forespørgsel fra Holte Roklub sagde vi ( Maj-Britt og Hans ) ja tak til at deltage i nissehueroning i kanalerne i Københavns Havn. Arrangementet var begunstiget af et rigtig fint vejr, så københavnere og turister fik fin belysning til de mange billeder der blev taget af de roende nisser i havnen. Holte havde fået lov at låne en 4ér af B&W Roklub, så vi var 2 fra Frederiksværk og 3 fra Holte til at representere Nordsjælland.

Det var et rigtig hyggeligt arrangement, som blev afsluttet med æbleskiver og glög i B&W Roklubs lokaler - 70 roere var tilstede og DFfR´s region København var de glade givere af traktementet.  - Det kunne anbefales at vores roklub tog kontakt, så vi var flere der deltager ved næste års "Nissehueroning i København!?

     IMG 2918

 

           IMG 2912


Kajaklucia d. 13/12

kajakluciaDem som vil med til Lucia optog bedes tilmelde sig på Facebook inden onsdag.
Alle som vil have en kajak med på traileren mødes i klubben Kl. 13. Så skulle der være tid nok til at vi kan være ved Kajak Republikken/Knippelsbro kl. 15:15. Leif vil gerne køre traileren.
Så er vi mange nok ringer vi og beder om plads til traileren.
Så er du frisk så husk pynt til kajakken og en pandelampe er god at have med.
Man betaler 100 kr. Som går til Amnesty. Så kom frisk.


Ny Bekendtgørelse om færdsel på Arresø

Så kom den!

Den længe ventede nye bekendtgørele for Arresø er nu endelig kommet gennem hele systemet, og slutteligt blevet underskrevet af ministeren for Miljø og Fødevareministeriet - Eva Kjær Hansen.

Den nye bekendtgørelse er trådt i kraft pr 1. december 2015, og den nye bekendtgørelse med bilag kan ses på:

https://www.retsinformation.dk/Forms/R0710.aspx?id=173967.

For Frederiksværk Ro- og Kajakklub betyder det at kajakker nu må færdes på søen hele året!

 

 


Julefrokost 2015

Kære Roere

 

Årets julefrokost starter kl. 16 d. 5.12. Du kan tilmelde dig i klubben eller på Facebook


Vinterkursus 15. november 2015

1Vinteren nærmer sig og dermed den obligatoriske, hyggelige, sjove og lærerige "Kajak-Vintersikkerheds-Temadag" for alle, som vil ro på denne smukke og spændende årstid.
Temadagen bliver søndag den 15. november kl. 09:00. Vi starter med kaffe, brød og køre elegant over i en masse teori og visdom, hvor alle bliver inddraget. Vi gennemgår alt fra planlægning af en vintertur med vejret, påklædning, proviant, sikkerhedsudstyr, hypotermi og 1. hjælp. mm.. til bugsering/towing og brug af liner/karebinhager og udstyr med handsker/vanter på.Efter frokost tager i på vandet i vore vinterpåklædning og gennemtester dette og os selv i det forhåbentlig kolde vand - med en masse sjove individuelle og samarbejdsøvelser. Den dag går solen ned 16:05, så der er vi i klublokalet igen og afslutter...
Så sæt kryds i kalenderen . vi ses.
Ro.hi. T.Olsen.
Ps.. billederne er fra Vinter-tema-dagen i 2012, hvor det var rigtig koldt.

2

3

4

5


 phoca thumb l P9292044

Billedegalleri (se de nyeste billeder her)

 FacebookDel på Facebook

                                       www.frv-roklub.dk | Kontakt | Facebook | info@frv-roklub.dk

 

Statpicture