Frederiksværk Ro- og Kajakklub - Månedligt Nyhedsbrev

Dette nyhedsbrev indeholder billeder. Hvis du har svært ved at læse det kan du se det online her. 

top1

 Onsdag, 01. Juli 2015

 

Hej Gæst

Her er den månedlige opdatering med de sidste nyheder fra hjemmesiden.

 

Helen Wilson og Mark Tozer - Book dig nu

wilsonHar du husket at sætte kryds i kalenderen d. 15 og 16 august? 

Obs. Nu med opdateret holdliste.

Nu er det muligt at booke sig ind på kurserne. Som de øvrige år bliver der mulighed for et halvdagsforløb med rul (for- eller eftermiddag) med Helen, eller et teknisk heldagsforløb med Mark.

Begge kurser er inkl. lidt frokost med drikkelse. For teknikkurset kan man vælge at tage frokosten med på tur.

Rullekurset koster 300, og teknik koster 500.

Læs mere om Mark og Helen her: http://www.greenlandorbust.org/, og se deres videoer her: https://www.flickr.com/photos/helenwilson/sets/72157611508446106/ 

Teknik

Teknik - Heldag
Pixel

Rullekursus: 

Rullekursus
Pixel

Hvis du har yderligere spørgsmål til arrangementet eller hellere vil tilmelde dig via mail og bankoverførsel, så skriv på info@frv-roklub.dk. Du kan også betale med Mobilepay på 3150-2000.

 

Holdene ser ud som følger indtil videre:

helen Mark 2015

Klubliv Danmark

klublivdkKære alle medlemmer af Frederiksværk Ro- og Kajakklub
Nu sker det endelig. Du får nu muligheden for at støtte vores klub med microsponsorater, via dit dankort og uden at det koster dig en krone.
Det helt nye koncept, som er udviklet af DGI betyder, at når du handler med dit dankort i en sponsorbutik (også netbutikker) optjener du automatisk penge til vores klub.
Hvad skal du gøre ? Gå ind på nedenstående link og tilmeld dit dankort (helt op til 5 dankort er muligt) og vælg vores klub. Konceptet er 100 % sikkert og kører via Nets.
Husk at det er helt gratis for dig.
Succesen afhænger af, at vi er mange der tilmelder os. Så vil klubben også kunne modtage mange penge i sponsorstøtte.
Spørgsmål er velkomne til Lars Lyng på tlf. 42430135 eller mail: larslyng@frv-roklub.dk, samt når jeg er i klubben, da jeg er klubbens kontaktperson til KlublivDanmark, som administrerer ordningen. Jeg har lagt nogle brochurer i klubben på en lille "dankortautomat", så bare tag en med hjem når du er forbi. smile-humørikon
God fornøjelse med tilmeldingen.


Vedhæftede filer :
Medlemsbrochure_online.pdf

Roklubbens værksted.

IMG 1425Vi er ved at få styr på værkstedet på første sal over kajakhallen. Der er indkøbt en del værktøj og vi har fået doneret forskellige materialer og effekter. Søren havde noget herligt sibirisk lærk til at bygge filebænk af, og den byggede Ib så, hylder til bådegrej fik vi på Biblioteket og en hylde til kajakting fik vi af Kop & Kande, da de udskiftede deres inventar.

I værkstedet er der til venstre for døren (når du går ud) sat en Besøgsliste op, som vi gerne vil have, at besøgende skriver sig på ved besøg, så vi har lidt styr på, hvem der har været der hvornår. Der er også en Lånebog. I den vil vi gerne have, at man skriver, hvis man forlader værkstedet med et stykke værktøj. Man kan jo glemme at levere det tilbage, og så vil vi gerne kunne spore det, for ellers er der nok ikke meget værktøj tilbage. Vi havde en hvid plastik-tommestok. Det har vi ikke mere , men min bedstefars tommestok (med tommer på den ene side), er så indgået i stedet.

Hvem har den hvide?

Og en anden ting: Hidtil har havarier været indskrevet i en lille kineserbog, som ligger ved siden af turcomputeren, men der er meget lidt plads på siderne, og nogen har – midt i det hele – oprettet en fortegnelse over kajakker. Ikke ret praktisk.

Kajak folket har en anden rapportform, de skriver havarier ind på løsblade i et ringbind. Dette ringbind er gult. Den eller dem, der skal reparere, kan så tage en kopi af rapporten til brug for reparationsarbejdet. Er der forsikring på sagen, kan den, der behandler den side af den, lave en kopi til sig selv.

Nu står der et hvidt ringbind, og det er til bådene, inriggere, coastal’er og scullere.

Ringbindene skulle gerne blive på deres plads på boghylden ved indgangsdøren til opholdsstuen. Husk det!

Ja, det var bare det!

Rohilsener

Kristian

Junior program for 2015

Så er juniorene i fuld gang igen, både i kajak og robåd, hvis du har lyst til at være med, så skal du komme torsdag kl 16.30, undtagen helligdage og skoleferien. Se vores program her:


Vedhæftede filer :
Juniorprogram 2015.pdf

 phoca thumb l P9292044

Billedegalleri (se de nyeste billeder her)

 FacebookDel på Facebook

                                       www.frv-roklub.dk | Kontakt | Facebook | info@frv-roklub.dk

 

Statpicture