"Sommerhavkajaktur 2018"

Skrevet af Henrik Lakner.

1. – 8. juliInfo om turen Sct

20. februar lagde jeg et opslag ud på Frederiksværk Ro- og Kajakklubs hjemmeside og Facebookside med datoerne for årets sommerhavkajaktur til den Svenske Østersø skærgård syd for Stockholm.
Jeg lovede, at der i løbet af foråret ville komme et mere detaljeret opslag, men at det allerede var muligt at tilmelde sig turen direkte til mig fra den 20. februar.
Opslaget er nu hængt op i klubben, og som det fremgår af tilmeldingslisten, er der allerede mange der har tilmeldt sig, men der er stadig ledige pladser, selvom der er et max. deltagerantal på 14.

Herunder er der et link til opslaget.

Mange rohilsner
Henrik

Vedhæftninger
Download denne fil (Info om turen til Nyköping.pdf)Info om turen til Nyköping.pdf[Sommerhavkajaktur 2018 - invitation og info]1085 kB