Prøv nyt rovand med DGI-havkajakinstruktører

Skrevet af Henrik Lakner.

Det er godt vi ikke er blevet trætte af vores eget rovand her tidligt på sæsonen, for første ”Prøv nyt rovand med DGI-havkajakinstruktører” starter på Roskilde Fjord med os som værtsklub2016 05 26 18.23.03

MANDAG DEN 24. APRIL

Vi mødes i klubben senest kl. 18.00. Klæder om, registrerer kajakker og bærer dem ud. Herefter bydes der velkommen til gæsterne og vores egne deltagere. Herefter starter ro turen senest kl. 18.30

Når alle er tilbage, serverer DGI og klubben lidt spiseligt og drikkeligt til alle gæsterne og klubbens medlemmer. Her vil de to DGI havkajakinstruktører kort fortælle om DGI-havkajakinstruktørnetværksgruppen, og hvilke kurser og andre arrangementer DGI-Nordsjælland tilbyder i sæsonen.

Hvis du vil læse lidt mere om sæsonens ”Prøv nyt rovand” så klik på linket herunder (2 sider)

Du er også velkommen til at tage en af A4 flyerne i klubben, og hænge den op på køleskabet derhjemme.

Vel mødt den 24. april

Michael Støvring og Henrik Lakner

Vedhæftninger
Download denne fil (Prøv nyt rovand 2017_samlet flyer.pdf)Prøv nyt rovand 2017_samlet flyer.pdf[Prøv nyt Rovand 2017]817 kB