Kajakplads - Venteliste og reglement

Som lovet kommer her en oversigt over hvor du står på ventelisten til en kajakplads i vores herlige klub:

kajakker

Martin Tonier

Mette Hjeronimus

Lars Bjørn

Mogens Vinter Bach

Michael Nielsen (Ro nr: 744)

Kjeld Olsen (Ro nr: 739 ).

Det redigerede reglement for hvad du skal opfylde for at have din kajak "opstaldet" i klubben, vedhæftet nedenfor.

Og ligeledes vil der blive skrevet ud til de der ikke opfylder disse betingelser. Det sker i efteråret.*

Ønsker du at blive skrevet op på listen, så skriv en mail til Søren Jensen /kajakpladsadministrator (smj@sorthaj.dk)