Juniorroning i september

02 op at staaEfter aftale mellem Juniorroerne og kajakchefen er det blevet besluttet at juniorholdet får lov til at have kajakkerne på vandet indtil 18:30. Dette på trods af at de voksnes ro-aften begynder kl. 18.00. Dvs. man kan skrive sig ud i klubkajak kkl. 18.00.

Alternativet er at vores juniorhold kun får en time på vandet, og det vil gøre at vi mister juniorer.
Og det er bl.a. dem vi bygger vores klub på. Og samtidig giver det måske mulighed for at prøve en anden kajak for netop dig.