Klubkursus i egenfærdigheder svarende til BCU3/EPP3

Lene HedegaardFrederiksværk Ro- og Kajakklub tilbyder nu medlemmerne et egenfærdighedskursus for øvede- og mere end øvede, DGI's "Havkajakroer II", svarende til EPP3 og BCU3. Vi bestræber os på at tage det bedste med fra alle 3 forbund. Kurset bliver afholdt følgende dage: tirsdag den 12.05., tirsdag den 19.05., onsdag den 20.05. og tirsdag den 25.05., alle dage fra kl. 18:00 til ca. 22:00. Kurset afholdes fortrinsvis i Kattegat ved Hundested - men også i Fjorden ud for klubben.

Kurset afsluttes på Kullen, Sverige, hvor alle de lærte teknikker og færdigheder kommer til at give mening. Vi laver en dejlig tur  langs Kullens klippekyst - indlægger en masse cases med navigation, sikkerhed, teknik, rockhopping mm.. - og hvor vi kan lave en  vurdering af hver enkelt kursist og til sidst komme med en personlig evaluering, hvis dette ønskes - og mulighed f2014 07 07 09.11.10or kursusbevis.

Turen til Kullen bliver lørdag d. 30.05. og søndag d. 31.05.15. Der er frit valg mellem dagene, og der må gerne deltages begge dage.

Så kom og vær med - udvid dine skills/færdigheder - så du er klar til at  ro kajak de "store steder".. oplevelserne venter..

Tilmelding og - eller spørgsmål her eller til Michael Støvring tlf. 4013 4632 & Torben Olsen tlf. 2076 1093. (Gælder ikke dem, som er tilmeldt..)

Tjek evt.: http://www.dgi.dk/arkiv/2011/12/15/havkajakuddannelsesmoduler (Havkajakroer II - udvidede færdigheder)

Vi tilbyder træningaftener kl. 18:00 - ons.d.15 - ons.d.22 og tirs.d.28. april... oplæg  til hver enkelt aften følger..

På vegne af instruktørerne, Michael & Torben.

2014 07 06 19.50.41