Havkajak Camp 2014 - nyheder

DSC01678NYT-NYT d.6.8.14: Sølager Strand Camping den 16.-17. august 2014 - oplev Roskilde Fjord og Isefjorden, et af Nordsjællands smukkeste områder

Sidste nyt om tilmelding.

SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT. Der er nu blevet åbnet op for, at man direkte på DGIs tilmeldingsside kan tilmelde sig en reduceret camppakke. Det er selvfølgelig stadig muligt at tilmelde sig den fulde camppakke.
Tilmelding på dette link: www.dgi.dk/201418516010
Hvis du allerede har tilmeldt dig den fulde camppakke, men ønsker at reducere den, er det muligt via dit redigeringslink, som du modtog i mailen du har modtaget med dit deltagerbevis. Spørgsmål af tilmeldingsteknisk art skal rettes til Trine Thomsen DGI Nordsjælland 79404716.

SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT - SIDSTE NYT

Du kan tilmelde dig HER

Campen er for alle med interesse for havkajak lige fra juniorer og begynderen til den øvede og erfarne med lyst til rul, teknik, surf eller bare naturoplevelser og lejrliv.

Campen er fyldt med spændende workshops:

• Havkajak for begyndere
  • Leg, kajakpolo eller surf i "Cross-overkajakker"
  • Grønlænder-rul og teknik på alle niveauer med Helen Wilson og Mark Tozer
  • Teknik for øvede
  • Kajaktur til Alholm eller Rørvig, som ½ dags tur eller 1/1 dagstur.
  • Bugsering og redningsteknikker
  • Byg sauna på stranden
  • Surf i Kattegat eller Kulhuserenden
  • Juniorgruppen
  • Kano (hvis muligt)

IMGP2125Alle Alle workshops kræver mindst 8 deltagere, derfor skal der angives ved tilmelding hvilke workshops man ønsker i prioriteret rækkefølge.

Pris 1200,- som inkludere:

• 3 x workshops
  • Dygtige og engagerede instruktører
  • Morgenmad og frokost lørdag og søndag
  • Festmenu lørdag aften
  • Campingafgift lørdag-søndag.

Drikkevarer er ikke med i prisen, men kan købes.

Overnatningen foregår i eget eller fælles telt på pladsen - direkte ned til vandetP7021362

Klik HER hvis du ønsker at tilmelde dig:

Tovholdere: Michael Støvring (4013 4632) & Henrik Lakner (2871 9113)