Begyndertur 2014

P7060312I lighed med tidligere år vil der igen blive tilbudt en kajaktur for begynderne med overnatning.

Turen starter fra klubben lørdag d. 6.9 kl. 9.00 og slutter søndag d. 7.9 i løbet af eftermiddagen. Vi mødes lørdag morgen, pakker kajakker og drager herefter på tur.

Turen vil gå fra klubben mod Hundested. Et sted mellem Hundested og Lynæs krydser vi over mod Rørvig. Lidt syd for Rørvig ligger der en shelterplads hvor vi slår lejr. I tilfælde af dårligt vejr (vind), så har vi en ”plan B”. Dagen efter ror vi hjem til klubben igen. Der er ca. 18 km hver vej.

Det vigtigste er, at man pakker vandtæt , i små poser, fremfor få og store poser. Du skal selv have sovepose og telt/bivuak med. Husk at du kun skal være væk én nat.  Tænk : Tøj du ror i og tøj du er på land i. Når du tilmelder dig skal du skrive din e-mail adresse. Efterfølgende sender vi dig en vejledende pakkeliste.

Vi sørger for: Aftensmad lørdag, morgenmad søndag og frokost søndag. HUSK frokostmadpakke til lørdag. Vi sørger også for Rødvin og ingredienser til Irish Coffee. Vil du have sodavand, danskvand, øl eller andet må du selv medbringe det.

Vigtigt: Du skal medbringe to 1 ½ liters vandflasker med vand samt en vandflaske til roturen. Indtil nu har du som begynder kunnet låne klubbens paddlefloat. Nu er kurset slut og derfor skal du anskaffe din personlige paddlefloat.

Der er et deltagerloft på  14 personer plus 3-4 instruktører. Skulle der ikke blive fyldt op, vil der blive mulighed for andre klubmedlemmer, at tilmelde sig turen.

Du kan KUN tilmelde dig på opslaget (bliver opsat i klubben mandag d. 4.8) i klubben senest torsdag d. 28.8. Spørgsmål vedr. turen til Søren på Melbyvej10@mail.dk. eller 21710754. Efter fristen vil evt. resterende pladser blive udbudt på klubbens Facebookside efter ”først til mølle” princippet.

PRIS 250,-