Udskriv

Grønlandsk rebrul med billeder

Skrevet af Jacob Køcher Skov.

phoca thumb l P6050161Lars Lyng havde hyret Tue Olesen fra Ålborg til at komme og instruere nogle af de modige fra klubben i hvordan man klarer at lave et rul hængende i to reb!?!? Det viste sig at vi blev temmelig udfordrede og at teknik og balance spillede kraftigt ind. Så pludselig var de store stærke drenge sat til vægs og pigerne samt de kommende (!) begyndere kunne pludselig vise os hvordan "den ged skulle barberes"! En meget rar oplevelse at mærke rollerne blive byttet....og det var ikke kun styrke musklerne der blev trætte....det gjorde lattermusklerne bestemt også.

Grønlandsk rebrul bliver afgjort en tilbagevendende aktivitet i klubben. og forhåbentligt kan vi lokke ungdomsroerne med, for de kan garanteret ting vi ikke drømmer om...

Se flere billeder her.

 

Nyhedsbrev

Meld dig på nyhedsbrevet og modtag informationer direkte via mail.
.

Nyt medlem?

P6230029 2Frederiksværk Ro- og Kajakklub er en klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.

Læs mere her