Efterårshavkajaktur 2013 ”The new way” til Sjællands Odde 1. — 3. november

Skrevet af Henrik Lakner.

efteraar20131Missede du sensommerturen i september, eller har du bare lyst til nye udfordringer på en ny og anderledes efterårstur i november, så er denne tur måske noget for dig?
”The new way” betyder en ny vej, et nyt sted og et nyt ro- udgangspunkt i forhold til de foregående års efterårsture til Sverige.
Jeg har valgt Sjællands Odde, fordi Sjællands Odde geografisk er placeret på en sådan måde, at hvis vinden ikke arter sig, er der stor sandsynlighed for, at der i hvert fald er læ på den ene side af Odden.
Hvis vejr og vind derimod arter sig, er der mulighed for at ro rundt om Odden, som er en meget smuk tur. Og måske endda også mulighed for at surfe lidt, for dem som synes det er spændende.
Jeg har lejet et sommerhus på Odden lige efter færgehavnen, hvorfra der er mulighed for at transportere og lægge kajakkerne i vandet på begge sider af Odden, og samtidig er der gode muligheder for at hente dem senere et andet sted på Odden ved hjælp af lidt bil- og trailerlogistik.
Sommerhuset indeholder 8 sengepladser med mulighed for at supplere antallet af sovepladser med liggeunderlag i huset eller i telt uden for.
For at kunne deltage skal du være frigivet og have vinterroningstilladelse. Hvis du ikke har vinter-roningstilladelse og gerne vil med, så kontakt lige undertegnede.
Vi mødes fredag den 1. november om eftermiddag kl. 16, hvor vi pakker traileren og bilerne med udstyr og kajakker. Herefter kører vi til Sjællands Odde. Fredag aften hygger vi os med god mad og lidt rødvin inden kajakturene lørdag og søndag. En lang tur lørdag, gerne rundt om Odden, og en kortere tur søndag. Vi forventer at være tilbage i Frederiksværk søndag aften kl. 18.00. Prisen for turen vil være ca. 600 kr. inkl. mad, drikkevarer, trans-port, samt leje af sommerhus. Den endelige pris udregnes på turen, og beløbet betales af delta-gerne på turen. Ved framelding efter den 26. oktober hæfter man for 300 kr. til grundudgifter.
Tilmelding på opslaget i klubben, eller til undertegnede senest torsdag den 24. oktober.
Max. deltagerantal: 14. Når du tilmelder dig, skal du notere, om du kan stille bil til rådighed m.v..
Se også den vejledende pakkeliste — det kan være koldt på vandet..
Der vil være et kort planlægningsmøde mandag den 28. oktober. Kl. 19 i klubben
Mange hilsner