Sensommerhavkajaktur 2013 Storebælt

sensommerinvi2013 1Sidst års sensommer havkajaktur havde den lille ø Mus-holm i Storebælt som endemål, men vi nåede kun til Nord Vest spidsen af Reersø på grund af for megen vind. Derfor skal dette års tur fortsætte hvor vi måtte stoppe sidste år. Men endemålet er som sidste år, at ind-tage og overnatte på Musholm. Tilladelsen er på plads.
NB! Du er velkommen til at tage med selvom du ikke var med sidste år.
Fredag eftermiddag den 20. september kører vi til Nord-Vest spidsen af Reersø, hvor det er muligt at overnatter i telt ved stranden. Efter en forhåbentlig hyggelig aften med god mad, vin og bål efterfulgt af en god nats søvn ror vi lørdag morgen langs Reersøs kyst til Reersø havn. Videre langs kysten indtil vi beslutter os for at kryd-se over til Musholm. Søndag bruger vi på at undersøge farvandet syd for Musholm, samt ro tilbage til hvor vi startede på Reersø.
Vind og vejr sætter den endelige ramme for turens forløb med masser af plan B`er, men deltagerne må være indstillet på, at vi skal ro i bølger (ikke kun de små), men der gås ikke på kompromis med sikkerheden.

sensommerinvi2013 2Første hold, der henter madvarer og køre kajaktraileren til Reersø, mødes i klubben fredag kl. 14.45 og kører umiddelbart efter. Kajakkerne pakkes på traileren torsdag aften dagen før. Andet hold mødes i klubben kl. 16 og kører til Reersø. Hvis der er nogle, som ikke kan nå dette, kan de støde til på Reersø senere fredag aften eller lørdag morgen kl. 8.00 . Aftensmaden fredag er en medbragt gryderet. En eller to melder sig til at lave en stor portion gryderet hjemmefra, som varmes over bål på Reersø. Ris eller pasta koger vi på Trangia.
Tidlig næste morgen starter eventyret.
Turen er for alle frigivne roere med en vis erfaring. Er du ikke frigivet, men har stor ro erfaring, så kontakt mig lige. Vi ror ca. 20 km hver dag.
Vi regner med at slutte turen søndag mellem kl. 16 og 17 på Reersø. Herefter pak-ker vi, og kører hjem til Frederiksværk.
Jeg sørger for mad til alle måltider og lidt rødvin til fredag og lørdag aften.
Pris ca. 400 kr. inkl. kost og transport, som betales på turen.
Tilmelding senest mandag d. 9. september til undertegnede på tlf. 24827949, el-ler på opslag i klubhuset.

Max deltagerantal: 16.
Mandag den 9. september kl. 20.00 mødes vi ligeledes i klubben for at aftale detaljer og se hinanden i øjne-ne, og om der mangler et eller andet, f.eks. hvem der kører med hvem og hvem som kan pakke traileren efter klubaften torsdag den 19. september.
NB! Det er vigtigt med så mange oplysninger på tilmeldingslisten i klubben som muligt, således at jeg kan efterlyse ting der mangler.
Tag også en vejledende pakkeliste i klubben eller på hjemmesiden.

Henrik Lakner

sensommerinvi2013 3