Sommertur 2013

Oslofjorden—den ydre vestlige del
30.juni—8. juli 2013

Årets sommerhavkajaktur blev planlagt på et møde i januar, hvor sidste års deltagere mødtes for at beslutte hvor turen skulle gå hen og rammerne i øvrigt.

Info-om-turen-Oslofjorden-2Turen går som sagt til Oslofjorden, den ydre vestlige del.
Der vil være afgang fra klubben søndag eftermiddag, den 30. juni. Vi tager Oslo-båden fra København, og efter en forhå-bentlig flot sejltur gennem Øresund, Kat-tegat og Oslofjorden er vi klar til eventyret mandag morgen. Forventet start i Horten. Så er det bare med at komme sydpå langs den norske østkyst og rundt om skærgårdsøer.
Søndag aften den 7. juli bliver vi afluset og civiliseret på færgen tilbage fil København, og forven-ter atter at være i Frederiksværk mandag den 8. juli kl. 11 om formiddagen.
Turen er for frigivne øvede kajakroere med mindst 1 hel rosæsons erfaring, og både selvredning og makkerredning skal beherskes sikkert. I indeværende sæson skal alle deltagere inden start have roet mindst 100 km.
Prisen for at deltage på turen vil ligge i omegnen af 2750 kr. alt inkl., dog ikke måltider og drikke-varer på færgen
Der er et maksimalt deltagerantal på 14. Der har allerede forhåndstilmeldt sig 14, så der er på nuværende tidspunkt ingen ledige pladser. Hvis du ønsker at deltage på turen, så kontakt under-tegnede, og du bliver sat på venteliste. Erfaringen fra tidligere år er, at i sidste ende kommer alle som ønsker at deltage med.
Der bliver planlægningsaften mandag den 17. juni kl. 20.30.

Med stor kajak hilsen
Henrik Lakner Tlf. 24 82 79 49

Info-om-turen-Oslofjorden-1 Info-om-turen-Oslofjorden-3

Vedhæftninger