Lene Hedegård hædret som årets leder i Halsnæs

Idrættens dag i Halsnæs

Lene Hedegaard og borgmester i Halsnæs Kommune, Helge FriisLene Hedegård hædret som årets leder i Halsnæs
Lørdag den 23. februar afholdt Halsnæs Kommunes idrætsråd den årlige "Idrættens dag" i Frederiksværk hallen. Idrættens dag er dagen hvor alle de hold og individuelle idrætsudøvere der har vundet medaljer i det foregående år bliver fejret. Herudover bliver to ungdomsledere hædret som årets ungdomsledere, og til sidst, som aftenens højdepunkt, bliver årets leder i Halsnæs afsløret og hædret med en flot pris og en flot tale af borgmesteren. I år gik prisen som året 2012s leder til Lene Hedegård fra Frederiksværk Ro- og Kajakklub. Lene fik prisen for sit mangeårige arbejde som bestyrelsesmedlem og ikke mindst som leder af kajakafdelingen i vores klub, men også for hendes store arbejde med at hjælpe til med at gøre vores klub til en klub hvor flere ro idrætsgrene trives side om side uden problemer og til alles gavn.
Det er vores formand Kirsten Ravn, som sammen med bestyrelsen har indstillet Lene til prisen. Idrætsrådet har så valgt Lene blandt flere indstillede kandidater. Det er et rigtig godt valg og vi i klubben kan være mere end stolte over at det blev Lene. Hun har virkelig fortjent det.
Vi var en lille flok stolte medlemmer der var med til prisoverrækkelsen.

Henrik Lakner

HPIM2372