Jordbærkage

Der bliver storhygget på begynderholdet: Som lovet kommer her opskriften på Tanias jordbærkage:

Mørdej:

150 g mel

100 g smør

50 g sukker

1/2 æg

Alle ingredienser æltes og sættes i køleskabet i 1 time.

Fyld:

100 g sukker

100 g revet marcipan

100 g smør

1/2 æg

Alle ingredienser røres godt.

Mørdejen presses ud i en alu-tærteform ( skal ikke smøres).

Fyldet lægges over mørdejen og bages i 20 min. På 200 grader midt i forvarmet ovn.

Pynt:

100 g revet/hakket chokolade

Drysses ud over den varme, bagte tærtebund, så det smelter.

Creme:

2 1/2 dl. Mælk

1/2 pose kagecreme

2 1/2 dl. Piskefløde

Mælk og creme piskes og sættes på køl, som foreskrevet på pakningen. Piskefløden piskes og blandes med cremen. Lægges ovenpå chokoladefyldet.

Jordbær og gele:

300 g jordbær

1 lille glas ribsgele

Jordbær vaskes og deles på langs. Lægges på cremen.

Ribsgele smeltes i en gryde og køler af. Lægges/pensles over jordbærene inden gelen stivner igen.

Finito ( er man i tidsnød, kan tærtedej, fyld og chokolade laves dagen i forvejen - eller hele kagen).