Kajakker i den nye hal

Ang. kajakker

Til standerhejsning den 14. april bliver klubbens og kajakbankens kajakker mærket, tjekket og sat på hylder. Desuden bliver der lavet systemer til ophæng til pagajer, veste, skørt og våddragter.

Til medlemmer med privat kajakplads:

Reolen med private pladser skal gøres færdig. Derfor kan private kajakker først anbringes senere, når der gives grønt lys via hjemmesiden.

Kajakpladser vil blive fordelt efter kriterier som kajaktype, personens højde og kræfter, antal roet km i sidste sæson.

Der vil blive ophæng til private pagajer, veste og skørt (også for roere uden privat kajak plads).

Der vil IKKE længere være mulighed for "parkering" af andet privat udstyr såsom våddragter, anorakker, mm.

Hvis du IKKE har en kajak på din hylde den 15. maj 2012, skal du give besked om, hvorvidt du ønsker at beholde din plads. Senest 15. juni skal du have en kajak for at beholde din plads.

Hvis du allerede nu ved, at du ikke ønsker at beholde din plads, giv da venligst besked.

Alle henvendelser ang. kajakpladser skal ske pr. mail til kajakchef@frv-roklub.dk (Jacob).