Er du til langrend eller både langrend og alpint, er her et godt og billigt tilbud i påsken 2018

Skrevet af Henrik Lakner.

Gennem flere år har jeg fortalt forskellige medlemmer af klubben om muligheden for at komme billigt  på skiferie til Norge i påsken. Mange har vist interesse, men i stedet for kun at sende invitationen til dem der har spurgt, får I allesammen  invitationen her.

Turen arrangeres af en god ven og kajakroer fra Hundested. Lene Schmidt. Der står et rejsebureau der er medlem af Rejsegarantifonden bag.

Jeg deltager selv i turen.

Læs mere om turen herunder og i vedlagte bilag. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte mig, men helst Lene Schmidt

Mange hilsner

Henrik Lakner

Invitation til skiløb på det Norske påskefjeld. Vi er en gruppe glade skiløbere på langrend og/eller alpint. Turen går til Sulseter Fjeldstue i Gudbrandsdalen, 70 km Nord for Lillehammer. Vi tilbyder fælles opstart med leg/akt og 1 til 2 guidede ture ud i terrænet. Der er plads til det fælles og det individuelle. Mulighed for 2 dage alpint på Gålå.
Pris for 5 dage – fuld kost/logi og bus retur KBH/Hundested – Norge: Voksen 2950,- Barn 4 til 15 år 1950,- (1 barn pr. 1 voksen til denne pris) Depositum pr. deltager indbetales senest 17. januar.
Afrejse fredag aften d. 23. marts/ankomst til Sulseter lørdag morgen kl. 8 til morgenmad. Hjemrejse onsdag d. 28 marts kl 17.00. Hjemkomst Skærtorsdag d. 29 marts kl. ca 08.00 (det er ejeren af Fjeldstuen der står for madlavning/opvask og rengøring) Derfor får du 5 fulde dage med skiløb og afslapning.

Mere info om pris/sted se vedhæftede.
Al henvendelse/spørgsmål til Lene Schmidt på mail frilufts@post7.tele.dk el tlf./sms 40269245

Vedhæftninger
Download denne fil (SKIREJSETILBUD TIL NORGE PÅSKEN 2018.doc)SKIREJSETILBUD TIL NORGE PÅSKEN 2018.doc[Skirejsetilbud til Norge i påsken 2018]35 kB