Naturcenter Auderød Havn ( NAH )

Kære klubkammeret

Naturcenter Auderød Havn har en ansøgning inde hos Realdania, hvor nedenstående filer ikke kan medtages til offentlighedens tilgang. Derfor udsendes de hermed til klubbens ( og andres ) medlemmer, så det samlede billede er tilstede.

Det er meget vigtigt, at klubbes medlemmer går ind og kikker på ansøgningen  -  gå ind i din browser og skriv:

Realdania/underværker

Under projekter finder du vores projekt: Naturcenter Auderød Havn. (https://www.undervaerker.dk/projekter/2019-foraar/naturcenterauderdhavn)

Der kan du gå ind og “ like “ vores projekt.

Det er meget vigtigt, at alle vores medlemmer giver deres “like  “, da et højt antal er af betydning for om vore projekt bliver taget ud til bedømmelse - mindste kravet til antal “likes” er 200, men et stor tal er vigtigt.

Ud over at markere en “ like “ vil det være rigtig fint hvis du vil skrive noget positivt om projektet, som også kan have betydning for udfaldet

Hans Garde

Formand for NAH