Hjælp fra alle medlemmer af klubben!!

Vi har fået en forespørgsel fra Halsnæs' Tekniske Forvaltning samt Havnen, om at hjælpe med oprydningsarbejde ud for Stålværket, Lystbådehavnen og bugten ud for klubben.

fruits 82524 1280Som I muligvis har hørt var der en kollison af to skibe ud for Samsø d. 29. marts. Skibene mistede flere containere med eksotiske frugter, og mange bananer, appelsiner og avocadoer skyllede i land. I dag, d. ¼, har en hel del af dem, samt en ladning påskeæg fundet vej til ”knækket” i Roskilde Fjord. Og de fleste er landet ud for vores klub. Så please please kom og hjælp os med oprydningsarbejdet. Vi trækker robåden efter hhv. kajakker og robåde og bruger den til at samle ”affaldet” fra påskeharen i.

Vi mødes kl. 14 og får det overstået i en ruf!!

Link til Fyens tidendes artikel (https://www.fyens.dk/indland/Efter-kollision-i-Storebaelt-Eksotiske-frugter-skyllede-op-paa-stranden/artikel/3243423)