Dataforordning

Klubbens persondata

Som følge af den nye persondataforordning, der træder i kraft den 25. maj 2018, skal klubben have styr på personoplysninger om medlemmer og de processer i klubben der anvender personoplysninger.

Vi gerne rydde op i klubbens data, mere specifikt data hvor medlemmernes personlige informationer indgår.

Der findes nok utallige lister og regneark i skuffer og gemmer og har du Frederiksværk Ro- og Kajakklub personhenførbare data liggende vil vi bede dig gøre følgende:

Er data relevante at gemme?

Hvis nej, slet dem – hvis ja, send dem til Birte Warming ungdomskontakt@frv-roklub.dk.

I klubben vil et udvalg under bestyrelsen gennemgå de indkomne data og anbringe dem et sikret sted.

De personhenførbare informationer der gemmes, vil selvfølgelig blive stillet til rådighed for de medlemmer der har brug for det, Turledere, Instruktører og Bestyrelsen.

Vil du vide mere kontakter du mig.

M.v.h.

Birte