Klubliv Danmark

klublivdkKære alle medlemmer af Frederiksværk Ro- og Kajakklub
Nu sker det endelig. Du får nu muligheden for at støtte vores klub med microsponsorater, via dit dankort og uden at det koster dig en krone.
Det helt nye koncept, som er udviklet af DGI betyder, at når du handler med dit dankort i en sponsorbutik (også netbutikker) optjener du automatisk penge til vores klub.
Hvad skal du gøre ? Gå ind på nedenstående link og tilmeld dit dankort (helt op til 5 dankort er muligt) og vælg vores klub. Konceptet er 100 % sikkert og kører via Nets.
Husk at det er helt gratis for dig.
Succesen afhænger af, at vi er mange der tilmelder os. Så vil klubben også kunne modtage mange penge i sponsorstøtte.
Spørgsmål er velkomne til Lars Lyng på tlf. 42430135 eller mail: larslyng@frv-roklub.dk, samt når jeg er i klubben, da jeg er klubbens kontaktperson til KlublivDanmark, som administrerer ordningen. Jeg har lagt nogle brochurer i klubben på en lille "dankortautomat", så bare tag en med hjem når du er forbi. smile-humørikon
God fornøjelse med tilmeldingen.

Vedhæftninger
Download denne fil (Medlemsbrochure_online.pdf)Medlemsbrochure_online.pdf[ ]664 kB