Udskriv

Roklubbens værksted.

Skrevet af Jacob Køcher Skov.

IMG 1425Vi er ved at få styr på værkstedet på første sal over kajakhallen. Der er indkøbt en del værktøj og vi har fået doneret forskellige materialer og effekter. Søren havde noget herligt sibirisk lærk til at bygge filebænk af, og den byggede Ib så, hylder til bådegrej fik vi på Biblioteket og en hylde til kajakting fik vi af Kop & Kande, da de udskiftede deres inventar.

I værkstedet er der til venstre for døren (når du går ud) sat en Besøgsliste op, som vi gerne vil have, at besøgende skriver sig på ved besøg, så vi har lidt styr på, hvem der har været der hvornår. Der er også en Lånebog. I den vil vi gerne have, at man skriver, hvis man forlader værkstedet med et stykke værktøj. Man kan jo glemme at levere det tilbage, og så vil vi gerne kunne spore det, for ellers er der nok ikke meget værktøj tilbage. Vi havde en hvid plastik-tommestok. Det har vi ikke mere , men min bedstefars tommestok (med tommer på den ene side), er så indgået i stedet.

Hvem har den hvide?

Og en anden ting: Hidtil har havarier været indskrevet i en lille kineserbog, som ligger ved siden af turcomputeren, men der er meget lidt plads på siderne, og nogen har – midt i det hele – oprettet en fortegnelse over kajakker. Ikke ret praktisk.

Kajak folket har en anden rapportform, de skriver havarier ind på løsblade i et ringbind. Dette ringbind er gult. Den eller dem, der skal reparere, kan så tage en kopi af rapporten til brug for reparationsarbejdet. Er der forsikring på sagen, kan den, der behandler den side af den, lave en kopi til sig selv.

Nu står der et hvidt ringbind, og det er til bådene, inriggere, coastal’er og scullere.

Ringbindene skulle gerne blive på deres plads på boghylden ved indgangsdøren til opholdsstuen. Husk det!

Ja, det var bare det!

Rohilsener

Kristian

Nyhedsbrev

Meld dig på nyhedsbrevet og modtag informationer direkte via mail.
.