Rettelse: Standerhejsning 5/4 2014

Lørdag den 5. april 2014 kl. 9.00
standerhejs 2012Mød op i dit bedste arbejdstøj klokken 9.00 til en kop kaffe og lidt brød, inden vi går i gang med forårsklargøringen af klubben.
De nye både skal pudses og poleres, pagajer og årer gennemgås, veste ordnes og tjekkes, tang køres bort, hallen ryddes op og fejes, vinduerne poleres, køkkenet rengøres, grillen klargøres til en ny sæson og hvad vi nu ellers finder på af spændende opgaver, før den nye sæson kan nydes i vores skønne klub.
Traditionen tro serveres der midt på dagen en beskeden frokost med en lille skarp til det aktive folk i klubbens hyggelige omgivelser.
Kl. 15.00 er det tid til den mere ceremonielle del af dagen, hvor standeren hejses, og en ny rosæson med mange skønne timer i robåde og kajak skydes i gang: "Der må roes!"
Efter standerhejsningen døber vi et par både.

På aktivt gensyn