Vintersæsonen 2013-14

Sommersæsonen er så småt ved at gå på hæld, og solen går allerede ned kl. 18:45.

Aktive sjæle i klubben er ved at planlægge vintersæsonen og har derfor bruge for varme og villige hænder! Så meld jer til Silke Schöttler og skriv at I er interesserede at at holde gang i aktiviteterne i købet af vinteren ved enten at være bassinvagt i svømmmehallemn, eller ved at køre kajakkerne fra klubben til svømmehallen de dage hvor de skal bruges.

phoca thumb l P1290037Og ligesom sidste år har Torben Olsen stykket et vinterkursus sammen:

På adskillige opfordringer så har jeg igen i år planlagt en søndag sidst i november, fra morgenstund til solnedgang - med masser af teori om, hvorledes man færdes i kajak når vandet er koldt - om sikkerhed, påklædning, udstyr, vind, vejr og vandforhold, hypotermi og meget andet.

Jeg har fået min kollega Thomas til at deltage. Thomas er ved siden af politiet også instruktør i frømandskorpset. Han har et meget spændende indslag på ca. halvanden time - bl.a., hvorledes de klare sig i koldt vand.

Vi kunne evt. lave noget fælles spisning - alle kunne tage lidt med.

Efter teori er der mulighed for praktiske øvelser i det kolde vand, både med selvredning, makkerredning og bugsering af forkommen roer.. brug af groupshelters og meget andet..

Det bliver formentlig søndag den 24. november fra ca. kl. 09:00 til kl. 16:00. og det bliver sjovt, spændende og lærerigt. Mere infor følger......

Kurset er en kærkommen reminder til ALLE roere der går på vandet om vinteren.

De bedste kajakhilsner fra Torben.