Udskriv

Vintersæsonen 2013-14

Skrevet af Jacob Køcher Skov.

Sommersæsonen er så småt ved at gå på hæld, og solen går allerede ned kl. 18:45. 

Aktive sjæle i klubben er ved at planlægge vintersæsonen og har derfor bruge for varme og villige hænder! Så meld jer til Silke Schöttler og skriv at I er interesserede at at holde gang i aktiviteterne i købet af vinteren ved enten at være bassinvagt i svømmmehallemn, eller ved at køre kajakkerne fra klubben til svømmehallen de dage hvor de skal bruges.

phoca thumb l P1290037Og ligesom sidste år har Torben Olsen stykket et vinterkursus sammen:

På adskillige opfordringer så har jeg igen i år planlagt en søndag sidst i november, fra morgenstund til solnedgang - med masser af teori om, hvorledes man færdes i kajak når vandet er koldt - om sikkerhed, påklædning, udstyr, vind, vejr og vandforhold, hypotermi og meget andet.

Jeg har fået min kollega Thomas til at deltage. Thomas er ved siden af politiet også instruktør i frømandskorpset. Han har et meget spændende indslag på ca. halvanden time - bl.a., hvorledes de klare sig i koldt vand.

Vi kunne evt. lave noget fælles spisning - alle kunne tage lidt med.

Efter teori er der mulighed for praktiske øvelser i det kolde vand, både med selvredning, makkerredning og bugsering af forkommen roer.. brug af groupshelters og meget andet..

Det bliver formentlig søndag den 24. november fra ca. kl. 09:00 til kl. 16:00. og det bliver sjovt, spændende og lærerigt. Mere infor følger......

Kurset er en kærkommen reminder til ALLE roere der går på vandet om vinteren.

De bedste kajakhilsner fra Torben.

 

Nyhedsbrev

Meld dig på nyhedsbrevet og modtag informationer direkte via mail.
.