Oplysning fra bestyrelsen

På seneste bestyrelsesmøde meddelte Peter Holst Jørgensen, at han på grund af travlhed måtte trække sig fra sin bestyrelsespost og dermed osse de poster som hal- og materielforvalter, som han har besiddet. Det er utrolig ærgerligt for bestyrelsen og for klubben i det hele taget, da Peter har været en meget stor gevinst for os. Men meldingen blev naturligvis også modtaget med respekt, da Peter har ydet en utrolig stor og dygtig indsats. Og det skal være muligt at trække sig, når arbejdet bliver for stort og andre opgaver vigtigere at prioritere. Peter bliver heldigvis i klubben, -Og har lovet at hjælpe til med med roning, og hvis andre opgaver bliver nødvendige. Det ser vi frem til . Tak for dit store arbejde Peter og dit gode humør, måske vender du tilbage, når tiden er til det:)
Birte Warming indtræder i bestyrelsen fra sin suppleantpost. Og vi er igang med at finde nye ansvarlige til materiellet, hvilket I får en melding om snarest.
på bestyrelsens vegne
Kirsten