Indvielsesfesten

Skrevet af Kirsten Ravn.

Kære medlemmer

26fugroklub 04Tusinde tak for jeres deltagelse og opbakning ved den fantastiske indvielsesfest d. 23. juni 2012. Det blev en rigtig fin dag, som vil huskes bl.a. på grund af dåben af diverse både i øsende regnvejr. Tak til Helle Lunderød, Per Perschke, Aage Jensen og Kristian , som døbte både –dog med bådsnuderne i tørvejr, da nogle kvikke hoveder øjnede denne mulighed, efter at kajakchef Jacob Skov døbte kajakker i silende regn med tålmodige beskuere omkring.

Men dagen vil ikke mindst blive husket for den gode stemning, og det skønne solskinsvejr der kom. Den dejlige buffet, kød og pølser fra Fjordens Cafe, og de smagfulde kalvestege, som Per Jensen og fru Irene tilberedte(som en gave). "De Gamle", som sørgedefor, at baren hele tiden kunne slukke de tørstiges ganer. Og musikken leveret af det lokale, "Sunday morning little big band", der fik rigtig mange op på dansegulvet.

Tak til gavegiverne:

• "De Gamle" 5000,00kr, til festligt formål på indvielsesdagen.
  • Havnen a.m.b.a. en fantastisk kompas-rose i granit.
  • Bådlauget en smuk Nerie plante.
  • Motorbådsklubben En smuk buket
  • Lynæs Qajakklub En flaske champagne
  • Halsnæs Idrætsråd To flasker champagne
  • DGI 300,00 kr.
  • DKF Et ur med barometer og termometer

Tak til alle der fik denne dag op at stå.

Frederiksværk ro- og kajakklub er atter på rette kurs. Hurra!!!!!

Ha´ en fortsat rigtig go´ ro sæson.

Kirsten Ravn