Prøv nyt rovand med DGI-Havkajakinstruktører

Skrevet af Henrik Lakner til .

Prøv ny rovand; mød andre kajakaroere, og blive inspireret af DGI-Nordsjællands havkajakinstruktører.2014 07 29 11.27.21

I lighed med sidste år bakker Frederiksværk Ro- og Kajakklub op om DGI- Nordsjællands 5 havkajakarrangementerarrangementer i farvandene i og omkring Nordsjælland.

Arrangementerne starter i værtsklubben kl. 18.00.

For de medlemmer der ikke ønsker, eller ikke har mulighed for at køre sig selv og sin kajak til værtsklubben,  vil der være fælleskørsel fra Frederiksværk Ro- og Kajakklub med mulighed for at få sin kajak eller en af klubbens kajakker transporteret på trailer til værtsklubben. Persontransport foregår i deltagernes biler. Mødetid i Frederiksværk Ro- og Kajakklub  vil være mellem kl. 16 og 17 afhængig af hvor langt vi skal køre. Se opslag og tilmeldingsliste før hvert arrangement i klubben.

Til hvert arrangement kommer der mindst to havkajakinstruktører fra DGI Nordsjælland. De vil sammen med repræsentanter fra værtsklubben tage os og andre gæsteroere med på tur i klubbens rovand.

Deltagerne mødes i værtsklubben senest kl. 18, klæder om, bydes velkommen, hvorefter roturen starter senst kl. 18.30. Roturen tager ca. 2 timer.

Når alle er tilbage serveres der kage, brød og/eller frugt. Under kaffen vil de to DGI-havkajakinstruktører kort fortælle om DGI Havkajakinstruktørgruppen, samt om kurser og andre arrangementer DGI tilbyder i sæsonen.

Det er gratis at deltage - men vi deles om udgifterne til fællestransporten

Programmet ser således ud:

Roskilde Fjord: Torsdag den 23. april, Kajakafdelingen Jægerspris Sejlklub, Kignæs havn

DGI-tovholder: Henrik Lakner tlf. 28719113

Arresø: Tirsdag den 5. maj - Fr.værk Ro- og Kajakklub, afd. Arresø, Auderød Havn

DGI-tovholder: MIchael Støvring tlf. 40134632

Isefjorden: Torsdag den 28. maj- Lynæs Qajaq, Lynæs Havn

DGI-tovholder: John Madsen, tlf. 30300142

Øresund: Torsdag den 25. juni - Kajakklubben Krogen, Strandpromenaden 7, Helsingør Nordhavn

DGI-tovholder: Henrik Lakner, tlf. 28719113

Kattegat: Tirsdag den 18. august - Gilleleeje Ro- og Kajakklub, Østmolen, Gilleleje Havn

DGI-tovholder: Thiim Olsson, tlf. 40686749

Læs mere om "Prøv nyt rovand med DG-havkajakinstruktører" i A5 flyerne, der ligger i klubben og lige til at tage med hjem og hænge op på køleskabet.

Vel mødt og mange rohilsner

Henrik Lakner, koordinator for Frederiksværk Ro- og Kajakklubs deltagelse og fællestransport, Tlf. 28719113

Vedhæftninger
Download denne fil (Prøv nyt rovand2015_Lav – 72 dpi.pdf)Prøv nyt rovand2015_Lav – 72 dpi.pdf[Generelt om Prøv nyt rovand]435 kB