Kalder alle rulletosser og tekniknørder!

Skrevet af Jacob Køcher Skov til .

ENESTÅENDE!!

wilsonDet er det ord man kan bruge om den mulighed vi kan få som klubmedlemmer. Helen Wilson og hendes mand Mark Tozer kommer d. 1. og 2. juli og afholder rulle og teknikkursus for os. Helen er verdenskendt for sin teknik indenfor rul og har udgivet adskillige rullevideoer og hendes mand Mark er BCU 5 Star instruktør. Dette er uden trivl toppen af poppen.
Har du lyst til at se lidt af det Helen kan, så er her et par videoer, hvor hun fortæller om rul og nedenunder kan du se hvad hun selv kan.

Endelig form og pris på kurset, afhænger af antal af deltagere og bliver meldt ud, når vi nærmer os. Endelig tilmelding vil være bindende. Så hvis du vil lære at rulle eller blive endnu bedre (Helens kursus), har lyst til at få en ordentlig portion kunnen indenfor teknik (Marks kursus), så er det NU du skal sætte store kryds i kalenderen til denne enestående mulighed.