Nyt om klubbens nærmeste fremtid

Skrevet af Jacob Køcher Skov til .

Så er der igen nyt fra brandudvalget/bestyrelsen

• Klubaftener
  • Bygning/forsikring
  • Adgang til bådhallen
  • Svømmehal

Klubaftener

Fra på torsdag d. 10/11 kl. 18.30 er der igen klubaften med motion og hyggeligt samvær. Skal du dyrke motion på maskinerne på 1. sal så husk at åbne vinduet. Der er stadig en hørm af rengøringsmidler!

Allerede nu er der åbent i klubhuset for alle med nøglekort.

Det er igen muligt at booke klubben til privatarrangementer, men husk på at vi er nabo til en brandtomt, så lugtgener, byggerod etc. forekommer.

Bygning/Forsikring

Hans og Peter har holdt møder med forsikringen ang. bygningsskaderne. De er sat til 24%. Dvs. hallen er beskadiget 24% og derfor skal genopbygges. Klubhuset er uberørt, men skal dog have en ordentlig rengøring af forsikringsselskabet når byggeriet er færdigt.

Adgang til bådehallen

Af hensyn til din forsikringssag med dit eget forsikringsselskab har vi holdt hallen lukket for andre end taksatorer. Dette i tilfælde af at nogen forsøger at få en brandskadet kajak ud af reolen og den knækker og beskadiger udstyr længere nede. Men efterhånden må alle forsikringsselskaber have været nede og kigge, og derfor bliver der åbnet op for jer der har udstyr liggende derinde på lørdag d. 12/11 kl. 11:00

Så fra på lørdag og 14 dage frem har du mulighed for at komme ned og afhente det udstyr der ikke er beskadiget, samt evt. få udskrevet din kajak.

Skal du ned og kigge så husk en lygte og en støvmaske. Det river fortsat lidt i lungerne og er noget giftigt stads.

OBS: Hvis dit forsikringsselskab ikke er vendt tilbage med en afgørelse endnu, så henvend dig til dem og meddel dem at de skal besigtige inden på lørdag, hvis de fortsat vil have ekslusiv-adgang. Jo hurtigere de er, desto hurtigere kan vi komme i gang med byggeprocessen.

Svømmehal

Husk på at svømmehallen holder lukket i uge 49 og 50 grundet vedligeholdelse.