Har du anmeldt til dit forsikringsselskab?

Skrevet af Kirsten Ravn til .

Kære medlem

Hvis du endnu ikke har anmeldt skade på din kajak mm. vil vi gerne bede dig om at gøre det NU!

Et enkelt forsikringsselskab (Lærerstandens) undrede sig over at de ikke havde modtaget flere anmeldelser, da vi havde antydet der nok mindst var 20 forsikret hos dem.

Hvis du allerede har fået pengene eller fået lovning på dette, vil det være rart om du lige skriver det tilbage til kajakchef eller formand, så vi kan danne os et overblik.

Til jer der måtte være så uheldige IKKE at få udstyret dækket, laver vi en dag, hvor vi så åbner hallerne, så I kan komme og hente grejet. Men I skal osse give lyd tilbage - så vi kan danne os et overblik.

Kajakker der er erklæret totalskadet er forsikringsselskabets ejendel - og disse kan ikke generhverves medmindre du selv tager speciel kontakt til dit forsikringsselskab, - og sort på hvidt kan dokumentere en anden aftale.

Det kan ikke tillades i klubregi, at man sejler ud i en båd der er erklæret totalskadet.

på bestyrelsens vegne

Kirsten Ravn

PS: Bygningskadernes omfang er stadig under behandling, men vi håber at blive klogere i kommende uge. Så får I mere besked. Og -klubhuset er stadig ikke gjort ordentlig rent.