Brand i bådhallen

Skrevet af Jacob Køcher Skov til .

Det er med beklagelse vi må konstatere at der i eftermiddags har været brand i bådhallen i roklubben. Branden er tilsyneladende opstået i nærheden køleskab/fryser, men den høje varme har skadet en hel del udstyr. Bl.a. kan nævnes at skørter i det modsatte hjørne (hvor våddragterne hænger) er varmeskadede. Det siger lidt om varmegraderne! Kajakker der har ligget lavt kan muligvis gå fri for varmeskade, men det er blot en lægmands vurdering.

Klubben, klubbens kajakker og udstyr er forsikret, Kajakbankens kajakker er ligeledes forikrede, men privat udstyr skal dækkes af din personlige forsikring. Så varsko dit forsikringsselskab og check din police.

Der er netop nu aflåst/afspærret i bådhallen aht. de brandteknikere som skal klarlægge brandårsagen. Klubhuset kan dog bruges fra i aften.

Som bekendt afholdes der standerstrygning i morgen eftermiddag. Denne afholdes fortsat, men uden den traditionelle rotur, da materiellet er låst inde. Har man lyst vælger vi at gå en tur i området i stedet, og har du spørgsmål kan bestyrelsen højst sandsynligt hjælpe dig.

Vintersikkerhedskurset Aktiv Sikkerhed ved Maertin Ploug skulle have været afholdt søndag d. 9. oktober. Det er aflyst og bliver afholdt på et senere tidspunkt.

Det er muligt se et par billeder samt læse nærmere på Nordkystens hjemmeside:  http://nordkysten.nu/?Id=21773

Dog står der i teksten at "Standernedtagning" er onsdag. Men som alle rigtige roere ved er det i morgen kl. 13.00.

Jacob Skov