Roaftener

Skrevet af Kirsten Ravn.

Hver mandag og torsdag har vi traditionen tro roaften i rosæsonen. Roaftenerne starter kl. 18.30, hvor der for inriggernes vedkommende bliver sat bådhold, og for kajakkernes vedkommende bliver klubbådene og Kajakbankens både fordelt.
NB: Klubbens og Kajakbankens både må ikke skrives ud før dette tidspunkt

Mød op i god tid, så du kan nå at klæde om og være klar til at komme på vandet og deltage i klargøringen af både.
Kommer man for sent, risikerer man at måtte blive inde. Hvis man ved, at man kommer lidt senere, kan man ringe til klubben, lidt før roaftenen starter, og meddele dette, så vil der blive taget højde for det.

Rovagten skal møde senest et kvarter, før roaftenen starter for at låse klubben op.
Rovagten er der for at hjælpe roerne med indskrivning i computeren, kaffe- og tebrygning, hjælp med både og andre småopgaver i klubben.
Ved spidsbelastninger kan der opstå kø ved computeren, men vær tålmodige og hjælp eventuelt hinanden, så glider det snart igen.
Man kan også skrive sine oplysninger (navn, båd, ro-mål) på de dertil indrettede sedler, som ligger i klubben, overdrage denne til rovagten, som så fører det ind i computeren, når det bliver muligt.

For at forlænge roaftenerne i slutningen af sæsonen starter roaftenen kl. 18.00 i september og kl. 17.30 i oktober.

Efter roningen er der hyggeligt samvær i klubben for alle interesserede. Måske har rovagten bagt boller eller kage, og der er kaffe og te, og der kan for det meste købes sodavand og øl.
Den sidste torsdag i måneden – hele året rundt – er der fællesspisning.
Skriv dig på listen på opslagstavlen, enten som månedens kok eller somdeltager. Er vejret til det, fyres der op i grillen.

Vel mødt!