Pakkeliste #2 (Allround - robåd/kajak)

Her er en pakkeliste til langture, som jeg har udviklet gennem mange år/langture.

Den er oprindeligt tiltænkt robåde, hvor der er mere plads pr. person at gøre godt med end i kajakker, men kan også bruges af kajakroere, hvis de tager hensyn til pladsforholdene.

Listen er kun vejledende, men burde tage højde for det meste. Hvis du har tilføjelser, må du meget gerne give mig besked.

God tur!

René

Vedhæftninger
Download denne fil (216_Pakkeliste - Langtur.pdf)216_Pakkeliste - Langtur.pdf[ ]0 kB