Nyt medlem ?

P6230029 2Frederiksværk Ro- og Kajakklub er en klub med mange forskellige medlemmer. Det fælles udgangspunkt er dog at vi gerne vil være sammen om at nyde naturoplevelserne på vandet på sikker vis. Uanset om vi ror inrigger/ outrigger eller kajak....eller begge dele.

Vores krav til dig er at du skal kunne svømme 350 meter (600 meter for kajakroere over 18 år).
For kajakroere gælder at du ikke må lide af sygdomme i kraft af hvilke de kan få lammelser eller miste bevidstheden.

For begyndere som slet ikke eller kun perifært har prøvet at ro kræver vi at du først kommer på et begynderkursus. For at komme på dette skal du henvende dig til enten rochefen eller kajakchefen.

Kontakt straks:

Klubben er medlem af hhv. DFfR (Dansk Forening for Rosport) og DKF (Dansk Kano og Kajak Forbund) samt DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger)

Vi afholder kurser i forsommeren for at du kan få udnyttet dine nye kundskaber mest muligt resten af sæsonen.

Det er muligt for medlemmer af klubben at have sin kajak opbevaret i bådhallen, hvis der er plads.

Klubbens vedtægter