Nyt medlem ?

Kig ned forbi på en klubaften (mandag og torsdag fra medio april til medio oktober) og hør nærmere.

Vores krav til dig er at du skal kunne svømme 600 meter (350 meter for kajakroere under 12 år).
For kajakroere gælder at du ikke må lide af sygdomme i kraft af hvilke de kan få lammelser eller miste bevidstheden.

For begyndere som slet ikke eller kun perifært har prøvet at ro kræver vi at du først kommer på et begynderkursus. For at komme på dette skal du henvende dig til enten rochefen eller kajakchefen.
Du kan "se giraffen" her og skrive til dem her. OBS. Der er venteliste på kajak.

Klubben er medlem af hhv. DFfR (Dansk Forening for Rosport) og DKF (Dansk Kano og Kajak Forbund) samt DGI (Danske Gymnastik- og Idrætsforeninger)

Vi afholder kurser i forsommeren for at du kan få udnyttet dine nye kundskaber mest muligt resten af sæsonen.

Det er muligt for medlemmer af klubben at have sin kajak opbevaret i bådhallen, hvis der er plads.

Klubbens vedtægter