Om Frederiksværk Ro- og Kajakklub

Beliggenhed: I det nordøstlige hjørne af Roskilde fjord i Frederiksværk Lystbådehavn (se nedenfor).

Adresse: Havnelinien 14, 3300 Frederiksværk

Postadresse: Postboks 71, 3300 Frederiksværk

Koordinater: 55°57'57.81" N  11°59'52.77" E

Klubben blev stiftet den 14. maj 1931 og lå indtil 1995 i den gamle lystbådehavn.

I 1996 åbnede det nye klubhus i den nye lystbådehavn.

Klubben har to bådebroer. Ved den nordlige bro er der ophalingsramper på begge sider.

Klubbens daglige rofarvand afgrænses af Kulhuse/Sølager mod vest og Dyrnæs-tangen mod syd. Desuden omfatter klubbens daglige rofarvand hele Arresø.

Frederiksværk Ro- og Kajakklub er medlem af foreningen Naturcenter Auderød Havn (se www.auderodhavn.dkog har adgang til dennes faciliteter i søværnets tidligere havn i Auderød, som ligger i Arresø.

Medlemmer af andre ro- og kajakklubber kan få adgang til klubben ved at kontakte en fra bestyrelsen. Der er mulighed for overnatning, men klubben har ingen soverum eller senge.
Gæsteroere er altid velkomne til at komme og ro med os på roaftener (mandag og torsdag).
Kontakt ro- eller kajakchefen først eller prøv lykken og duk bare op. Vi har gode omklædningsfaciliteter.

Har du interesse i at blive medlem? Så kig her.