Prøv nyt Rovand med DGI havkajakinstruktører 2. gang

Skrevet af Henrik Lakner.

Vi var 35 deltagere 1. gang .Bro 2
Nu fortsætter succesen med anden udgave
torsdag den 17. maj
Roskilde Fjord – Start ved Skuldelev Strand
Værtsklub er Jægerspris Sejlklubs kajakafdeling
Vi skal ud og se, hvor langt de er nået med byggeriet af ”Kronprinsesse Marys Bro”
Skal du med, så bare mød op med din egen eller en af klubbens kajakker på Skuldelev Strand,
Skuldelev Strandvej, 4050 Skibby (lige før Skuldelev havn), senest kl. 18
Men der arrangeres fællestransport fra klubben:
For jer der ikke ønsker, eller ikke har mulighed for at køre sig selv og/eller sin kajak til Skuldelev Strand vil der være fælleskørsel fra Frederiksværk Ro- og Kajakklub med mulighed for at få sin kajak eller en af klubbens kajakker transporteret på klubbens trailer til Skuldelev Strand. Persontransport foregår i deltagernes biler. Udgiften til persontransport deles mellem deltagerne i bilen.
Mødetid i klubben for at pakke trailer: kl. 16.00
Afgang fra klubben kl. 16.45
Hvis du vil have din kajak med på trailer, så skriv dig på listen i klubben. Det gælder også, hvis du selv vil køre med. Kan du stille bil til rådighed, så noter dette. Der er altid 4 pladser i bilen der trækker traileren ud over chaufføren.
Med stor rohilsen Henrik Lakner